2106028555 Αγίας Τριάδος 60, Παιανία nikolcafkia@yahoo.com
hero image
 
 
     
 

Μαθήματα Γερμανικών
KELS KAFKIA - Κέντρο Ξένων Γλωσσών | Παιανία Αττική


Μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στην Ευρώπη είναι τα Γερμανικά, καθώς αναγνωρίζονται ως επίσημη γλώσσα σε πολλές χώρες, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο και το Λιχτενστάιν.

Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει να μάθει Γερμανικά, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε λόγω ενδιαφέροντος για τον πολιτισμό και την κουλτούρα των γερμανόφωνων χωρών και σε επίπεδο αρχαρίων, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία με τη γλώσσα.

 
     
   
 
 
 
 
 
     
 

Α1 - Α2 - B1
(Αρχάριοι - Συμμετοχή στις εξετάσεις πτυχίου επιπέδου grundstufe ολοκληρώνοντας)

Aπευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με τη γλώσσα, εξασφαλίζοντας άνετη επικοινωνία για όλα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας με χρήση απλού λεξιλογίου και βασικών συντακτικών δομών. 

 
     
     
 

Β2
(Μέσοι - Συμμετοχή στις εξετάσεις πτυχίου επιπέδου mittelstufe ολοκληρώνοντας)

Με την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου, έχετε ουσιαστικά καλύψει το σύνολο της γραμματικής και του συντακτικού των Γερμανικών και είστε σε θέση να συζητήσετε για θέματα που απαιτούν ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας πλούσιο λεξιλόγιο και σύνθετες δομές προτάσεων.

 
     
     
 

C1
(Προχωρημένοι - Συμμετοχή στις εξετάσεις zertifikat C1 ολοκληρώνοντας)

Δυνατότητα επικοινωνίας με μεγάλη άνεση ακόμα και για θέματα αυξημένης δυσκολίας με τη χρήση πολύπλοκων εκφράσεων και εξειδικευμένου λεξιλογίου. Το συγκεκριμένο επίπεδο εστιάζει στον εμπλουτισμό των εκφραστικών μέσων.

 
     
     
 

C2
(Προχωρημένοι - Συμμετοχή στις εξετάσεις επιπέδου oberstufe ολοκληρώνοντας)

Απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε κάποια γερμανόφωνο Πανεπιστήμιο, καθώς οι σπουδαστές έρχονται σε επαφή με τη γερμανική λογοτεχνία και φιλοσοφία, προσεγγίζοντας τις δυνατότητες των εγγενών ομιλητών.

 
     
 
 
 
 
 
     
 
     
 

Πτυχία - Πιστοποιήσεις


Η επιλογή του εξεταστικού φορέα εξαρτάται και από τις προσωπικές προτιμήσεις του εξεταζόμενου. Ενδεικτικά, υπάρχουν οι εξής φορείς:
• Goethe Institut 
• ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch)
• Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας 

 
     
 
     
 
 
 
 
     
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα, τις γλώσσες και το πρόγραμμα διδασκαλίας.

 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2106028555, 6972863216