2106028555 Αγίας Τριάδος 60, Παιανία nikolcafkia@yahoo.com
hero image
 
 
     
 

Μαθήματα Ισπανικών
KELS KAFKIA - Κέντρο Ξένων Γλωσσών | Παιανία Αττική


Τα Ισπανικά αποτελούν μία διαχρονικά δημοφιλή γλώσσα, καθώς είναι ανάμεσα στις τρεις πιο ευρέως ομιλούμενες γλώσσες διεθνώς, με πάνω από 500 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να τα ομιλούν.

Εκτός από την Ισπανία, η γλώσσα έχει μεγάλη διασπορά στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, έχοντας αναδειχθεί σε πολύ σημαντική γλώσσα για το εμπόριο και της κάθε είδους διεθνείς συναλλαγές.

 
     
   
 
 
 
 
 
     
 

Α1 - Α2 - B1
(Inicial)

Απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με τα Ισπανικά. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων σας θεωρείστε βασικός ομιλητής της γλώσσας και μπορείτε να επικοινωνείτε με ευχέρεια για όλα τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας με χρήση απλού συντακτικού και γραμματικής.

 
     
     
 

Β2
(Basico)

Καλύπτεται το σύνολο της γραμματικής και του συντακτικού των ισπανικών. Μπορείτε να συζητήσετε για θέματα που απαιτούν ανάπτυξη επιχειρηματολογίας με πλούσιο λεξιλόγιο και σύνθετες δομές προτάσεων.

 
     
     
 

C1
(Avanzado)

Πρόκειται για ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, ο κάτοχος του οποίου θεωρείται πολύ έμπειρος χρήστης της γλώσσας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με μεγάλη άνεση για διάφορα θέματα με ένα εξαιρετικά ευρύ λεξιλόγιο και σύνθετες γραμματικές και συντακτικές δομές.

 
     
     
 

C2
(Superior)

Το συγκεκριμένο επίπεδο εξασφαλίζει επάρκεια για οποιαδήποτε περίσταση, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Μπορείτε να επικοινωνήσετε ως φυσικοί ομιλητές και να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε συζήτηση.

 
     
 
 
 
 
 
     
 
     
 

Πτυχία - Πιστοποιήσεις


Οι σπουδαστές που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα Ισπανικά, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα:
• Στο πτυχίο DELE (Diplomas de Español como Lengua Extranjera)
• Το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
• Το SIELE (Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española)

 
     
 
     
 
 
 
 
     
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα, τις γλώσσες και το πρόγραμμα διδασκαλίας.

 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2106028555, 6972863216